Download the AndorraSalut application that contains information on the vaccination process, tests or COVID-19 recovery certificate

Download the AndorraSalut application that contains information on the vaccination process, tests or COVID-19 recovery certificate

L'aplicació AndorraSalut, que esdevindrà la carpeta personal de salut amb la informació sanitària de les ciutadanes i els ciutadans de Principat, ja es pot descarregar de les botigues Apple Store o Google Play Store. Les usuàries i els usuaris d'aquesta aplicació esdevindran els receptors i gestors de la seva informació sanitària i interactuaran amb el sistema sanitari amb total garantia de la seguretat i la confidencialitat de les seves dades.

La primera versió de l'aplicació AndorraSalut, conté la funcionalitat relativa a la informació relacionada amb la situació sanitària de la persona respecte a la COVID-19, com ara les proves realitzades i el resultat d'aquestes, el procés de vacunació o el Certificat Covid Digital Europeu.

Per fer ús de l'aplicació, caldrà ser usuari del certificat de signatura electrònica, la identificació electrònica que permet autenticar i signar documents digitalment.

Aquesta eina, desenvolupada conjuntament amb el SAAS, digitalitzarà la relació del pacient amb el sistema de salut, facilitant els tràmits i agilitzant-ne els processos. L'aplicació anirà ampliant les seves funcionalitats progressivament, facilitant els usuaris la gestió de la seva informació sanitària.

Text: Govern d'Andorra