Webinar Esade Alumni

Webina

 

Andorra: la transformació digital d’un país

  Dijous 21 d'octuber – 18.30 h

  Ponents

  • César Marquina - Secretari d'Estat de Transformació Digital i Projectes Estratègics del Govern d'Andorra
  • David Vicente - Director Programa de Transformació Digital d’Andorra

El Chapter Andorra Esade Alumni et convida a la primera sessió online del curs 2021-2022, titulada “Andorra: la transformació digital d’un país”, a càrrec de César Marquina, Secretari d’Estat de Transició Digital i Projectes Estratègics del Govern d’Andorra, i David Vicente, Director del Programa de Transformació Digital d’Andorra.

La irrupció de la digitalització a la societat està generant, en termes generals, un canvi de paradigma irreversible respecte a com enteníem fins ara moltes de les pautes quotidianes de relació i interacció. Està tenint una afectació transversal en àmbits tan diversos com el cultural, el social, l’econòmic o d’altres.

Els ciutadans i les persones en general estan canviant els hàbits i els mètodes de consum, i demanen noves fórmules d'interacció amb les institucions, que siguin molt més àgils i eficients. Aquesta demanda obliga els governs a incrementar, més encara, l’orientació a les persones, sempre respectant-ne la seguretat i la privacitat. La interconnexió i la interoperabilitat han de permetre fer un pas decidit cap a una visió de 360º de la societat, de forma innovadora. Tanmateix, les institucions i el teixit empresarial hauran d'adaptar la seva cultura interna per a ser més àgils, i optimitzar els seus processos amb una mirada digital, per guanyar eficiència gràcies a la implementació adequada de la tecnologia.

En el context andorrà, també esdevé rellevant introduir canvis profunds en els models i en les formes de fer. En aquesta conjuntura de transformació global, el Govern d'Andorra, juntament amb Andorra Digital, considera oportú revisar el seu model de relació amb la societat i amb el món per tal d'adaptar-se al nou context digital emergent. Aquesta voluntat s’ha articulat mitjançant un programa específic de treball, el Programa de Transformació Digital d'Andorra (PdTDA).

T’hi esperem!

 

L'acte es realitzarà en format online i la inscripció és gratuïta

 

Més informació i inscripció